Diego Franssens

Diego Franssens

Speeltijd

Za 13 mrt 2021 ⋅ 19:00
schouwburg CC De Schakel

Prijzen

v.a. € 7,00
KaartsoortPrijs
// abonnement // € 14,00
// standaard // € 16,00
// < 26 jaar // € 11,00
// < 13 jaar // € 7,00

Laika & hetpaleis
Vuur/toren

   Voor iedereen vanaf 6 jaar.

--

Vaar je mee op een visuele, beweeglijke tragikomische trip over de drie laatste vuurtorenwachters ter wereld?

Sommige mensen zorgen voor anderen. Van 's morgens tot 's avonds. Dag in, dag uit. Hun hele leven lang. Ze zorgen omdat het hun lot is of een gave of gewoon uit naastenliefde. Ze hopen dat iemand ooit voor hen zal zorgen. Sommige mensen houden een vuur brandend in een toren. Te midden van de woeste oceaan, in weer en wind, met gevaar voor eigen leven. Alleen maar opdat anderen veilig thuis geraken. Maar wie loodst hen doorheen het woelig water naar een veilige haven, als ze oud of moe of ziek zijn? En wat als iedereen hen vergeten is? Hoe lang houd je het vuur in de toren en het vuur in je hart brandend?

Na de energieke passage van De Passant vorig seizoen, maken we kennis met de nieuwste voorstelling van Michai Geyzen op maat van kinderen. Dit keer laat hij zich inspireren door het fascinerende, vaak geromantiseerde beroep van de vuurtorenwachter: moedige mannen - of vrouwen – die bereid zijn extreme eenzaamheid en zware stormen te verduren. Rare snuiters, gestrand tussen wal en schip, overgeleverd aan de natuurelementen en aan elkaar.

Een topcast met onder andere Boris Van Severen (GR5) neemt je mee op een stormachtig avontuur.

TIP: Ontdek tal van leuke extra's na deze voorstelling.

--
Concept en regie: Michai Geyzen - Spel: Pieter-Jan De Wyngaert, Yoh Morishita, Elias Vandenbroucke en Boris Van Severen - Muziek: Ephraïm Cielen - Choreografie: Young-won Song - Scenografie: Peter De Bie - Dramaturgie: Mieke Versyp - Kostuums: Vick Verachtert - Lichtontwerp: Thomas Stevens

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Maart 2021
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.