Rudy Carlier

Rudy Carlier

Speeltijd

Za 24 apr 2021 ⋅ 20:00
oranje zaal CC De Schakel

Prijzen

v.a. € 11,00
KaartsoortPrijs
// abonnement // € 14,00
// standaard // € 16,00
// < 26 jaar // € 11,00

Collectief Elan(d)/Chackie Jam
Loving is Allowed

 I.k.v.

--

Eén keer per jaar wordt Vlaanderen helemaal overgenomen door dans in al haar vormen en facetten: de Dag van de Dans wil dans toegankelijk maken voor een groot publiek en daar dragen we graag aan bij!

Wie In Between Spaces tijdens Kerekewere 2018 zag, weet dat Collectief Elan(d) (Katrijn De Cooman, Chloé Geers en Jitse Huysmans ) scoort met hun visuele performances. Voor hun tweede voorstelling Loving is Allowed mag je deelnemen aan een danstheaterfeest waarin ze de zone aftasten tussen theater, dans en beeldende kunst. Het speelse collectief laat je met een koptelefoon op je hoofd 3 verschillende voorstellingen beleven, om op het einde van de rit een connectie te maken met mensen die je anders nooit zou ontmoeten. Voor Loving is Allowed werkt het trio samen met Fonkel, de organisatie die er met zijn Silent Disco’s in slaagt om waanzinnige feesten te organiseren zonder de nachtrust van de buren te storen.

Zowat de meest catchy trip die je kan bedenken, komt van het synthpopcollectief Chackie Jam. Naar eigen zeggen maken ze prettig gestoorde guilty pleasure pop die iedereen aan het dansen krijgt. Met 5 loepzuivere stemmen en hun ultrafunky synthlijnen wisten ze ook het Studio Brussel-publiek te overtuigen, in 2018 werden ze verkozen tot winnaar van De Nieuwe Lichting.
Focus Knack omschreef hun muziek als Elektrofunk uit de hoogspanningscabine en De Standaard voegt daaraan toe dat single 'Hachi' een refrein heeft waar radiozenders van gaan kwijlen: Never stop the dance. We can never stop dancing.


--

Collectief Elan(d)

Van en met: Katrijn De Cooman, Chloé Geers, Jitse Huysmans – Coach: Tom Rummens – Techniek: Jannes Dierynck – Productie: LOD muziektheater – Coproductie: Kunstencentrum Vooruit Gent

Met de steun van De Vlaamse Overheid & Stad Gent - In samenwerking met Fonkel Silent Disco - Met dank aan Het Huis Utrecht, CC Brugge, Laika, Haider Lateef Al-Khafaji, Erik Pelicaen en al het meewerkend publiek tijdens de open repetities.

--

Chackie Jam

Toetsen: Joey Brocken en Vincent Lembregts – Zang: Dilys Cosemans, Jasmin Smolders, Shari Van Looy en Tom Tritsmans.

Reacties


1 reactie

Reactie plaatsen

  • sterren

    Claudia Klein
    3 weken geleden

    Hallo, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een Duitse en ik bied financiële diensten. Heeft u een snelle, lange of korte lening nodig met een relatief lage rente vanaf 3%? Heeft de moeilijkheid van de economie invloed op u? of is u een lening geweigerd door uw bank of andere financiële instelling? Wij bieden veilige leningen aan. Voor meer info over de leningaanbieding, stuur mij uw verzoek via e-mail: spotlightglobalservices@gmail.com of WhatsApp: +4915758108767 * Zoekt u geld om schulden af ​​te betalen? * Zoekt u financiering om uw eigen bedrijf op te zetten? * Zoekt u leningen om grote projecten uit te voeren? * Heeft u binnen 24 uur een lening nodig? * Heeft u snel een lening nodig voor verschillende doeleinden? Als uw antwoord ja is, kan ik u van dienst zijn. * Ik kan u een lening aanbieden tot € 15.000.000, -. * U kunt kiezen tussen 1 en 30 jaar om terug te betalen. * U kunt kiezen tussen maandelijks en jaarlijks terugbetalingsplan. * Flexibele leningsvoorwaarden. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op via dit e-mailadres: | spotlightglobalservices@gmail.com | Of WhatsApp: +4915758108767 U heeft 100% garantie dat u uw lening ontvangt aan het einde van deze leningtransactie. U kunt ons gemakkelijk bekijken op onze website via: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial || Het is onze passie om ervoor te zorgen dat financiële inclusie telt. Onze leningen en investeringsproducten zijn ontworpen om u gemak en waarde te bieden. Met Spotlight Global Financial Services kunt u afscheid nemen van al uw financiële crises en moeilijkheden, aangezien we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn Hartelijke groeten Claudia Klein

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

April 2021
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.