Geweest

Zaterdag 19 sep 2020 om 20:00

Stijn Meuris
Tirade #4 - Belgarije

try-out

Momenteel werkt Stijn Meuris volop aan Tirade, zijn vierde ondertussen. De werknaam daarvan is Belgarije, een 90 minuten durende voorstelling waarin Stijn de huidige politiek en aanverwante thema’s met veel humor, scherpte en tempo onder de loep neemt. Aan onderwerpen alvast geen gebrek.

Met bravoure, veel verse verhalen en een eigenzinnige kijk op de dingen fulmineert en analyseert Stijn Meuris in Belgarije de stand én stilstand van het land. Dat er gelachen kan worden is een feit. Dat er desgevallend geweend mag worden eveneens.

Belgarije brengt een verrassende inkijk in wat er op politiek vlak fout loopt in dit kleine maar o zo complexe tochtgat aan de Noordzee. Het is geen stand-up comedy as you know it. Geen vrijblijvende moppentapperij en geen gratuite aaneenschakeling van dijenkletsers. Wel een wervelende conférence in een knap decor waarin Stijn het publiek, het land én zichzelf een spiegel voorhoudt.

 

 

 

... dit is vintage MEURIS, een topverteller met het hart op de tong… De negentig minuten waren in een wip voorbij, altijd een goed criterium om de kwaliteit van een voorstelling te beoordelen. — Karel Michiels van De Standaard

 

Tekst en spel : Stijn Meuris

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

September 2020
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.