Speeltijd

Wo 7 apr 2021 ⋅ 20:00
eindtijd:21:10
schouwburg

Prijzen

v.a. € 11,00
KaartsoortPrijs
// abonnement // € 14,00
// standaard // € 16,00
// < 26 jaar // € 11,00

Ontroerend Goed
Every Word Was Once An Animal

--
Deze verplaatste voorstelling zal op deze nieuwe datum in première gaan. Tickethouders werden op de hoogte gebracht. 
--

 

Every Word Was Once An Animal toont een herkenbare wereld die niet de onze is. Ze voelt vertrouwd, maar is niet de onze. Er zijn woorden voor dingen, namen voor mensen, maar die zijn niet de onze. Elk woord heeft zijn eigen geschiedenis. Van alle eindeloze mogelijkheden, heeft de mensheid één gekozen. Ervaar er ééntje meer.

Eigenlijk mag je bovenstaande gewoon vergeten. Weet dat Ontroerend Goed na hun magistrale Fight Night en Are we not drawn onward to new erA opnieuw in ons huis staat. Dat het weer een intense ervaring zal worden. En dat het gesprek naar huis zal gaan over het inzicht in een ongekende cultuur met zijn bizarre gewoonten en een manier van zijn, die enorm vreemd lijkt voor ons. Goed?


TIP: Ga in gesprek met de makers na de voorstelling o.l.v. De Zendelingen.

--
Regie: Alexander Devriendt - Spel: Aaron J. Gordon, Bastiaan Vandendriessche, Charlotte De Bruyne, Karolien De Bleser en Shôn Dale-Jones - Tekst: Alexander Devriendt, Angelo Tijssens, Charles Purcell & de cast - Techniek (tournee): Pepijn Mesure en Koen De Wilde - Scenografie en techniek: Babette Poncelet, Pepijn Mesure en Thibault Annoot (stage) - Kostuums: Valerie Le Roy en Leentje Kerremans - Productie: Marie Peeters en Fien Vandermeersch (stage) - Tourplanning: Charlotte Nyota Bischop - Grafische Vormgeving: Nick Mattan - Video: Angelo Tijssens (regie) & Maxime Lahousse (DOP) - Fotografie promobeeld: Sanne De Wilde - Zakelijke Leiding: David Bauwens en Wim Smet - Coproductie: Perpodium (B), Theatre Royal Plymouth (UK), Kunstencentrum Vooruit (B) en Richard Jordan Productions (UK)

Met de steun van de Vlaamse Overheid en de Stad Gent. Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

April 2021
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.