Geweest

Vrijdag 9 mrt 2018 om 20:00

Theater Malpertuis
Europa in de herfst

inleiding om 19:30 door Marlies Corneillie

Het is onrustig in de wereld. De vluchtelingenstromen zorgen voor angst en paniek. Het multiculturele project ligt onder vuur. Overal steken protectionisme en nationalisme weer de kop op. Staat de Europese Unie op het punt uit elkaar te vallen? Of zijn we onderweg naar een nieuw Europees project?

Zeven jonge acteurs met een diverse achtergrond verdiepen zich in de actualiteit en zoeken naar antwoorden. Door zichzelf en anderen vragen te stellen. Maar ook door te spelen. Want waar de theorie tekort schiet, kan het toneelspelen verhelderend werken.

Met Europa in de herfst maakt regisseur Piet Arfeuille voor Theater Malpertuis een derde voorstelling met een politiek thema (na Recht zal zijn wat ik zeg! en het warm onthaalde GAZ. Pleidooi van een gedoemde moeder met Viviane De Muynck). Dit keer zijn het de grondvesten van de democratie zelf die het onderwerp van de voorstelling zijn.

Europa in de herfst speelt in op ons gevoel van onbehagen over de snel veranderende wereld rondom ons. Naast een brandend actueel stuk levert Piet Arfeuille een spannende theateravond af, met op podium een bende jong theatergeweld.

regie: Piet Arfeuille
dramaturgisch advies: Dominique Willaert, Klaas Tindemans
cast: Soufiane Chilah, Dries De Sutter, Elien Hanselaer, Gorges Ocloo, Joren Seldeslachts, Timo Sterckx e.a.

Reacties


2 reacties

Reactie plaatsen

 • sterren

  Sarah
  63 weken geleden

  Ik kan er ook niet geraken. Kaart ook te koop! Aarzel niet.

 • sterren

  Lieve de lille
  64 weken geleden

  Ik kan jammer genoeg niet komen, mijn kaart is te koop

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Maart 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.