Geweest

Donderdag 13 sep 2018 om 20:30

Marcel Vanthilt & Band
CA$HCA$H

Het eerste solo-album van Marcel Vanthilt …
Het éérste solo-album?
Toch wel.

Met ARBEID ADELT! maakt hij al sinds 1981 langspeelplaten. Voor de hoes van zijn debuut-LP trok hij naar een iconische Waregemse plaats. En voor de gelegenheid gaat het concert - met full-band - gewoon door in ... Villa Gaverzicht

Het laatste album ‘Slik’ (2015) kreeg tal van lovende recensies èn een nominatie voor een MIA in de categorie Nederlandstalig. Maar nooit componeerde hij helemaal alleen.
Samen met zijn band - met o.a. keyboardspeler Ad Cominotto - komt hij nu in Villa Gaverzicht zijn eerste soloplaat CA$HCA$H voorstellen. Verwacht je live aan tien slijpschijfscherpe tracks, onthullende teksten met een verhaal, markante observaties en bizarre visies in een geluidslandschap dat elektronisch gestoord, tegelijk catchy en aanstekelijk is.

Marcel Vanthilt, een debutant van zestig, onthult zijn brein: knisperend en knetterend, vrolijk en somber, eenzaam en massaal, dansbaar en intiem.

Mis deze unieke en exclusieve gebeurtenis niet.

 

--

Met: Ad Cominotto (keyboards & Moog), David Vandenborn (programming, keyboards & special effects), Leen Diependaele (zang, loopstation, keyboards) & Marcel Vanthilt (zang, keyboard & samples)

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

September 2018
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.