Leif Firnhaber

Leif Firnhaber

Aëla Labbé

Aëla Labbé

Aëla Labbé

Aëla Labbé

Leif Firnhaber

Leif Firnhaber

Leif Firnhaber

Leif Firnhaber

Geweest

Donderdag 18 apr 2019 om 20:00

Bára Sigfúsdóttir
The Lover

Inleiding door Gloria Carlier om 19:30

Een eenzaam persoon dolt in een kaal en verlaten landschap. Haar kwetsbare lichaam wordt gedreven door een sterk overlevingsinstinct. In een poging samen te smelten met de voortdurende transformerende omgeving wringt zij zich in allerlei bochten.

The Lover is een unieke ontmoeting tussen de eigenzinnige bewegingstaal van de Ijslandse danseres Bára Sigfúsdóttir en het surreële fotografische werk van Noémie Goudal. Beide makers zijn geboeid door beweging en creëerden een indrukwekkende en monumentale scenografie in constante beweging die concrete sporen in de ruimte achterlaat. Ondersteund door de betoverende soundscape van Borko word je meegezogen in de geheimzinnige poëtische performance over de complexe verhouding tussen mens en natuur.

Een dansante trip om in te stappen en niet snel te vergeten.

 

--

Van en met: Bára Sigfúsdóttir
Scenografie: 88888
Muziek en geluidsontwerp: Borko
Lichtontwerp: Kris Van Oudenhove
Duur: 45 minuten
Productie: Curtain Call Productions
Internationale spreiding: A Propic / Line Rousseau en Marion Gauvent
Coproductie: workspacebrussels, TAKT Dommelhof, Vooruit (in kader van the European Network DNA (Departures and Arrivals))
Met steun van: wpZimmer, Dansens Hus Stockholm, de Warande, kc De Werf, CAMPO, kunstenwerkplaats Pianofabriek en Bora Bora Aarhus
Met financiële steun van: de Vlaamse overheid, de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Franse Ambassade in België (Service de Coopération et d’Action Culturelle - SCAC) en het Creative Europe Programme of the European Union

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

April 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.