Geweest

Donderdag 31 jan 2019 om 20:00

Julie Cafmeyer
De Therapie

Julie Cafmeyer is één van de nieuwe talenten in het Vlaams theatercircuit. Met een hoogstpersoonlijke, hyperrealistische en originele theatertaal overtuigde ze al menig festival en publiek en nu dus ook in Waregem.

In een kleine theatersessie geeft ze zich figuurlijk helemaal bloot aan het publiek, in de hoop dat die toeschouwers haar kunnen helpen met het opmerken van de blinde vlekken in haar leven. Haar inspiratie haalde ze bij de Franse kunstenares Sophie Calle. De manier waarop Calle haar privéleven in de openbaarheid gooide greep Cafmeyer zodanig aan, dat ze besloot op een gelijkaardige manier te werken.

Dat meer en meer mensen hun problemen blootleggen aan wildvreemden als psychiaters, goeroes, therapeuten of yogaleraren, inspireerde haar tot haar therapietheater, of theatertherapie. Schuif mee aan in een sessie en kom gezuiverd uit haar ‘therapie’.

 

En Cafmeyer, die toont hiermee dat ze een van de gewiekste nieuwe regisseurs van haar generatie is. *** — Knack

Reacties


6 reacties

Reactie plaatsen

 • sterren

  Dries
  18 weken geleden

  Mocht je tickets voor de voorstelling op do. 29/01 willen ruilen voor tickets op 30/01: dit kan. Stuur een mailtje naar driesdejaegere@gmail.com

 • sterren

  Annelie brusselmans
  18 weken geleden

  Ik heb 2 kaarten te koop voor de voorstelling van donderdag 31 januari. annelie.brusselmans@skynet.be

 • sterren

  Dries
  18 weken geleden

  Wie graag nog 2 tickets op de kop tikt voor deze voorstelling op woensdag 30/01: stuur een mailtje naar driesdejaegere@gmail.com.

 • sterren

  Lies Smeyers
  20 weken geleden

  Ik heb 2 tickets te koop voor de voorstelling van donderdag 31 januari. lies.smeyers@gmail.com

 • sterren

  Mia maebe
  25 weken geleden

  Ik had graag een ticket willen kopen

 • sterren

  Mieke Demuynck
  28 weken geleden

  Goed nieuws voor wie graag de uitverkochte voorstelling 'De Therapie' van deze interessante dame had bijwoond en voor wie een woensdagavond beter uitkomt dan een donderdagavond: Ik bied twee tickets te koop aan! Bij interesse, stuur een e-mail naar: mieke_demuynck@telenet.be

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Januari 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.