Geweest

Zaterdag 15 sep 2018 om 19:00

Uitgezonderd Theater
Pippi Langkous zet de boel op stelten

 (+6)

Een knotsgekke familiemusical.

Pippi Langkous (Free Souffriau), de roodharige, sproeterige spring-in-'t-veld, zet het theater op stelten. Ze is eigenwijs, heel sterk en doet alles wat niet mag: in haar neus peuteren, grote mensen voor de gek houden en vooral het avontuur opzoeken. Pippi zet de boel op stelten wordt een vrolijke muziektheatervoorstelling voor het hele gezin vol humor en aanstekelijke liedjes.

In een bewerking van Stany Crets en met muziek van Ronny Mosuse maakt regisseur Tijl Dauwe (bekend van o.a. de Ketnet-musicals) een eigenzinnige en swingende voorstelling.
Wie denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Want naast Free Souffriau, staan ook Eline Demunck en William Boeva op het podium. Als dat geen extra reden is om te komen kijken.

--

Met: Free Souffriau, Eline De Munck, Bert Verbeke, Peter Thyssen, William Boeva, An Lauwereins, Goele De Raedt, Dorian Liveyns en Charlotte Peetermans.
Regie: Tijl Dauwe
Muziek: Ronny Mosuse

Reacties


4 reacties

Reactie plaatsen

 • sterren

  CC De Schakel
  44 weken geleden

  Hoi Nele, De voorstelling duurt een kleine 2 u en er is een pauze voorzien van 20 minuten. Groeten, Jorge

 • sterren

  Nele
  44 weken geleden

  Hoe lang duurt de voorstelling?

 • sterren

  Uitgezonderd.
  46 weken geleden

  Dag Valerie, Kindjes van 4 jaar zijn zeker en vast welkom. Dat moet lukken voor haar om de show te volgen. Groeten, Uitgezonderd.

 • sterren

  Valerie Vanherzeele
  49 weken geleden

  Mijn dochter is 4 en gek op pippi langkous. Ik zie dat de leeftijd staat op vanaf 6 jaar. Zou dit een probleem zijn of is ze echt nog te jong?

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

September 2018
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.