Geweest

Donderdag 10 jan 2019 om 14:00

LAIKA
3+4 LO / De passant

School & Schakel

3 + 4 lager | € 5

Sommige mensen voelen zich overal thuis. Anderen zijn er hun hele leven naar op zoek, zwervend van hot naar her, vol verlangen naar een plek om te blijven en eindelijk thuis te komen. Maar wat is dat eigenlijk, thuis?

De passant is visueel, dansant en energiek theater op maat van kinderen. Het gaat over "thuis": over de zoektocht naar een thuis en het herkenbare onbeschrijfelijke gevoel ergens thuis te komen. Regisseur Michai Geyzen vond de inspiratie voor deze voorstelling in zijn eigen leven. Als kind moest hij wel zo’n 24 keer verhuizen. Toen zijn ouders scheidden, pendelde hij van het ene huis met eigen kamer naar het andere huis met een gedeelde kamer. Hij voelde zich een passant.

Na Über-Ich dat door de jeugdjury van Theater Aan Zee 2015 bekroond werd met de Mu-zee-um-prijs gaat regisseur Michai Geyzen opnieuw aan de slag met dezelfde acteurs, omdat ze samen een steengoede ploeg zijn.

 

 Zonder woorden, heel speels fysiek en met aandoenlijk beteuterde snoeten weten ze de angst voor het onbekende indrukwekkend te brengen. Schrijnend én grappig! Regisseur Michai Geyzen levert een knap staaltje beeldend theater. — De bond

 

 

Download hier de lesmap.

 

REGIE EN CONCEPT Michai Geyzen SPEL Ephraïm Cielen, Helder Seabra, Boris Van Severen/Patrick Vervueren, Robbert Vervloet MUZIEK Ephraïm Cielen KOSTUUMS Vick Verachtert DECOR Stef Stessel DRAMATURGIE Mieke Versyp LICHT Pieter Smet TECHNIEK Thomas Stevens en Rik Van Gysegem STAGE Emilie Hulsmans, Lars Lemmens

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Januari 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.