Speeltijd

Ma 5 nov 2018 ⋅ 14:30
extra muros

Prijzen

School & Schakel

BAD VAN MARIE
5+6 SO / Ziel

School & Schakel

5 + 6 secundair | € 6

De mens is met uitsterven bedreigd, dat weten we allemaal. Als er nu geen drastische maatregelen worden getroffen zal de menselijke soort volledig verdwijnen. Twee hersenspecialisten, voeren een baanbrekend onderzoek, waaruit blijkt dat we onze hersenactiviteiten kunnen controleren en sturen door middel van een door hen ontwikkelde medische module. Door een gerichte bestraling van de rechter hersenkwab wordt ons menselijk gedrag beïnvloedt, waardoor het eigenbelang ondergeschikt wordt aan het voortbestaan van ons aller moeder: de Aarde.

We zijn beland in een cruciaal stadium van het onderzoek. Na het testen op proefdieren zoals muizen, mollen en olifanten, zijn beide neurologen nu op zoek naar proefpersonen.

Dit experiment wordt het keerpunt in de menselijke geschiedenis. Wie is er bereid om tegen betaling deel te nemen? Tot nog toe is het volledig ongevaarlijk en treden er geen noemenswaardige bijwerkingen op. Geef ons de kans u te overtuigen. En u geeft de mensheid de kans om te overleven. Wie durft?

Bad van Marie maakt voorstellingen die de grenzen van theater aftasten. De leerlingen denken dat ze komen kijken naar een wetenschappelijke lezing over neurologisch onderzoek. Maar de 'wetenschappelijke' lezing evolueert naar iets heel anders ...

 

 

Beste leerkracht,
Vertel vooraf aan je collega's en leerlingen dat jullie naar een LEZING met als titel ZIEL met de volgende inhoud:
De mens is met uitsterven bedreigd, dat weten we allemaal. Als er nu geen drastische maatregelen worden getroffen zal de menselijke soort volledig verdwijnen. Twee hersenspecialisten, voeren een baanbrekend onderzoek, waaruit blijkt dat we onze hersenactiviteiten kunnen controleren en sturen door middel van een door hen ontwikkelde medische module.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Kalender

November 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.