Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Koen Broos

Geweest

Dinsdag 20 nov 2018 om 10:00

ZAAM
1+2 LO / Kalf!

School & Schakel

1 + 2 lager | € 5

De Boer zette een deur open en toen zag Koetje Kalf voor het eerst kleuren. De hemelsblauwe hemel. Het grasgroene gras.
Frisse lucht, vlinders en madeliefjes. Het gegons van de lente.
De eerste stapjes in de weide waren voorzichtig.
De dauw kietelde haar hoeven. Al snel voelde ze hoe ze overvallen werd door vreugde. De ruimte, de plaats die ze kreeg. De geur van vers gras, de tintelende koelte van ochtendlucht. Ze was gelukkig.
Ze kon niets anders dan lopen, huppelen en springen.

Kalf! is een voorstelling met dans, theater en muziek. Het gaat over een koetje dat samenleeft met vele melkkoeien in een grote stal. Ze droomt over India, waar de koeien heilig zijn. Daar worden koeien oud en alle kalfjes zijn er van goud!

De tekst van Kalf! werd verzorgd door niemand minder dan Dimitri Leue die mooi het midden houdt tussen vreselijk vleselijk en gewoon grappig. De dans, die je hoeven in beweging zal zetten, komt van Anastassya Savitsky. En dit alles wordt muzikaal begeleid door beatboxer Uruz. Kortom, alle elementen zijn aanwezig voor een loeiende voorstelling!

 

 Download hier de lesmap.

Tekst & Spel : Dimitri Leue– Concept, choreografie en spel : Anastassya Savitsky –Compositie, live muziek & spel : Wouter Konings/Uruz – Scenografie & decor : Bildraum – Lichtonwerp : Frank Haesevoets – Techniek : Wannes Pacquée –Kostuums : Sietske Van Aerde – Coaching & advies : Bart Van Nuffelen, Randy DeVlieghe, Steven Taelman – Met steun van Froe Froe en MartHa!Tentatief –inco-productie met TAKT Dommelhof

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

November 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.