Thomas Dhanens

Thomas Dhanens

Thomas Dhanens

Thomas Dhanens

Thomas Dhanens

Thomas Dhanens

Thomas Dhanens

Thomas Dhanens

Geweest

Maandag 26 nov 2018 om 14:30

MICH WALSCHAERTS en INEKE NIJSSEN
1+2+3 SO / Zonder u

School & Schakel

1 tot 3 secundair | € 6

Hij heeft in de garage een verrassing gebouwd, voor haar. Zij komt terug van zakenreis. Hij wacht in de garage. Zij komt aan in Zaventem. 22 maart 2016. Hij wacht bij zijn verrassing in de garage. Zij hoort een verschrikkelijke knal. En nog één. Hij wacht bij zijn verrassing in de garage. Zij zit vast. Chaos, geen taxi's. Hij wacht bij zijn verrassing in de garage… en krijgt honger. Zij vindt eindelijk een bus. Hij gooit een kerstomaatje op en vangt het met open mond. Zij is bijna thuis. Hij krijgt geen adem. Zij stapt het huis in, ziet op de keukentafel een briefje: ‘Kom naar de garage. Nu.

Zonder u gaat over stom noodlottig toeval, over afscheid nemen, over loslaten. Over een koppel dat met hun speciaal gebouwde tweepersoons-mobilbike een jaar lang de wereld rondreist. Hij is dood, dat wel. Maar hij reist mee. Gewoon. Zwaar? Niet echt. Er zal gelachen worden. Veel. Maar ook geweend. Een beetje. Een muzikaal-cabareteske bij de strot pakkende tienervoorstelling van Ineke Nijssen en Mich Walschaerts.

 

Pedagogisch dossier rouw en verliesverwerking n.a.l.v. Zonder U.

Download hier de lesmap.

 

van Ineke Nijssen en Mich Walschaerts. Coaching Frans Van der AaDecor Kris van Oudenhove Techniek Koen Bellens, Ivan Vermorgen Productie en boekingen Caroline Lanoye www.michwalschaerts.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

November 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.