Geweest

Donderdag 2 mei 2019 om 10:30

DE MANNSCHAFT
3+4+5+6 SO / Liv

School & Schakel

3 tot 6 secundair | € 6

Liv is het verhaal van Liv, Bart en Ruby, drie zoekende pubers. Hun wereld wordt helemaal op zijn kop gezet door de ziekte van Liv, maar gek genoeg zorgt dit voor een enorme boost in het leven en helpt het hen te vinden wie ze zijn.

Liv is het verhaal over Guns ‘N Roses, over New Yorkers van den Aldi, over scheuren in uw broek, over luchtgitaar en lipsync, over die van wiskunde, over genante ouders, over angst en verdriet, maar vooral over leven, kei hard leven, tegen 120km/h dat de stukken er vanaf vliegen.

Liv is een wervelende, grappige, maar met momenten ook gevoelige voorstelling over opgroeien in een grote wereld, het zoeken van je weg en het vinden van je bestemming.

Een voorstelling voor pubers en iedereen die ooit een puber was!

De voorstellingen van De Mannschaft staan voor beeldend theater dat schuurt, met wat humor als glijmiddel voor de kommer en kwel.

Concept, tekst, regie: Michai Geyzen en Stijn Van de Wiel Spel: Verona Verbakel/Silke Thorrez, Ine Bettens en Bert Dobbelaere Stem: Dominic Depreeuw Scenografie/Kostuum: Laura Wallrafen Lichtontwerp: Thomas Stevens Communicatie: Dirk Van Der Velden Beeld: Charlotte Wouters Coproductie: HETGEVOLG (Turnhout), Arenbergschouwburg (Antwerpen), ViaZuid (Maastricht), C-Mine cultuurcentrum Genk

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Mei 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.