Amaury Avermaete

Amaury Avermaete

Amaury Avermaete

Amaury Avermaete

Geweest

Zaterdag 27 apr 2019 om 19:00

Cie Woest
Balancing Bodies

Deze voorstelling maakt deel uit van het KEREKEWERE festival. Met je KEREKEWERE-ticket (dat je hier kan kopen) maak je zaterdag je keuze uit het hele programma. Op het festivalbord hangen per voorstelling het aantal beschikbare tickets uit voor Reena Riot, Mooneye, Tim Oelbrandt, PJDS, Benjamin Verdonck en Piet De Praitere.

--
Verwacht je aan een dansfeest vol onverwachte wendingen en kom terecht in een ruimte met bureaustoelen op wieltjes kriskras door elkaar. Je neemt plaats, samen met enkele andere toeschouwers en rolt doorheen de onvoorspelbare ruimte. Vier performers rennen langs je heen. Ze nodigen uit tot het lezen van een brief, het openen van een cadeau, het maken van een schilderij. Samen met hen beweeg je je door de ruimte en kom je terecht in een wereld gekleurd door het onverwachte.

De wisselwerking tussen performer en toeschouwer staat centraal. Balancing Bodies van Cie Woest is een interactieve danstheatervoorstelling waarbij je op je stoel mag blijven zitten (die misschien wél aan het eind van de voorstelling op een andere plek in de zaal staat).

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

April 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.