Speeltijd

Di 29 jan 2019 ⋅ 20:00
oranje zaal CC De Schakel

Prijzen

v.a. € 11,00
KaartsoortPrijs
// Standaard // € 15,00
// < 26 jaar // € 11,00

Julie Cafmeyer
De Therapie

Julie Cafmeyer is één van de nieuwe talenten in het Vlaams theatercircuit. Met een hoogstpersoonlijke, hyperrealistische en originele theatertaal overtuigde ze al menig festival en publiek en nu dus ook in Waregem.

In een kleine theatersessie geeft ze zich figuurlijk helemaal bloot aan het publiek, in de hoop dat die toeschouwers haar kunnen helpen met het opmerken van de blinde vlekken in haar leven. Haar inspiratie haalde ze bij de Franse kunstenares Sophie Calle. De manier waarop Calle haar privéleven in de openbaarheid gooide greep Cafmeyer zodanig aan, dat ze besloot op een gelijkaardige manier te werken.

Dat meer en meer mensen hun problemen blootleggen aan wildvreemden als psychiaters, goeroes, therapeuten of yogaleraren, inspireerde haar tot haar therapietheater, of theatertherapie. Schuif mee aan in een sessie en kom gezuiverd uit haar ‘therapie’.

 

En Cafmeyer, die toont hiermee dat ze een van de gewiekste nieuwe regisseurs van haar generatie is. *** — Knack

Reacties


2 reacties

Reactie plaatsen

 • sterren

  Mieke Demuynck
  5 weken geleden

  Goed nieuws voor wie graag de uitverkochte voorstelling 'De Therapie' van deze interessante dame had bijwoond en voor wie een woensdagavond beter uitkomt dan een dinsdagavond: Ik bied twee tickets te koop aan! Bij interesse, stuur een e-mail naar: mieke_demuynck@telenet.be

 • sterren

  Lies
  5 weken geleden

  Ik heb 2 kaarten voor de voorstelling van Julie Cafmeyer te koop. Graag mailtje naar lies.smeyers@gmail.com

REACTIE PLAATSEN

Kalender

Januari 2019
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.