Geweest

Vrijdag 7 jun 2019 om 20:00

Henk Rijckaert
Maker

In de Standaard kreeg handige Henk onlangs een 5 sterren-recensie voor ‘Maker’.

Henk is een maker, een maker van humor en soms TV-programma’s, maar ook een maker van dingen. Op koterij.be zet hij wekelijks een zelfgemaakte knutselvideo online. Moest hij mogen, dan had hij die sterren eigenhandig met veel enthousiasme in elkaar geprutst met vezelplaat en purschuim. Vroeger was het ook zo, dan maakten we alles zelf: als de auto niet startte, deden we de motorkap open en draaiden we aan een paar vijzen. Als de televisie storing gaf, kreeg ze een flinke tik.

Kunnen we dat nog? Zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Of geven we het gewoon van tevoren al op? Want dingen repareren is tijdverspilling!

Henk Rijckaert komt uit zijn kot, stapt het podium op om te vertellen over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van je handen, over prutsen en proberen, over bijna je vinger afzagen en over brandwonden verzorgen.

Kom zelf ook uit je kot en ga naar de grappigste doe-het-zelver van het land kijken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Juni 2019
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.