Speeltijd

Vr 4 dec 2020 ⋅ 07:00
Een cultuurkoerier komt bij je langs.

Prijzen

€ 16,00

TAKEAWAY #1 // Stoomboot

Het optreden van Niels Boutsen (ofte Stoomboot) kan 27 november niet doorgaan in onze schouwburg. Niet getreurd, want we bieden in ruil wel een TAKEAWAYgoodiebag met een verrassende inhoud. Ticketkopers ontvangen van ons een berichtje. 

Heb je geen ticket(s) en wil je ook een pakket? Bestel dan hiernaast een ticket* en op 4 december komt onze cultuurkoerier bij je langs.

 
 

Zie ginds komt … euh … Stoomboot. Geen opfrisbeurt van kwetsende Sinterklaasliedjes, maar een muzikale monoloog waarin Niels Stoomboot Boutsen zijn weg zoekt in het hedendaags kleinkunstlandschap en een verhaal vertelt over drie generaties heen. Over zijn grootouders, die zich kreupel werkten voor de toekomst van hun kinderen. Zijn vrouw, die zo hard ging dat ze tegen een burn-out aanliep en zijn bij momenten opstandige leerlingen waar Niels geschiedenisles aan gaf.

Omdat we naar de zee stromen is het vierde album van Niels. Hij won in 2011 de Nekka-kleinkunstwedstrijd en stond op het podium met mannen als Zjef Vanuytsel, Jan De Wilde en Kommil Foo. Veel is er in die jaren (niet) veranderd. Boutsen is een twentysomething met een gitaar die liedjes schrijft over de dingen die hem bezighouden.

Verwacht je aan een goodiebag vol verhalende liedjes zoals alleen Stoomboot ze kan brengen en wie weet brengt de Sint ook iets lekkers mee ...

 

* Bij aankoop van 1 ticket aan standaardtarief, leveren we één goodiebag per adres. Ticketkopers die meerdere tickets kochten krijgen een rijker gevuld pakket.

--
Niels ‘Stoomboot’ Boutsen en Wide Vercnocke

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

December 2020
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.