Lamoot: Tom Verbruggen – Cools: Kolibreeze

Lamoot: Tom Verbruggen – Cools: Kolibreeze

Speeltijd

Vr 11 dec 2020 ⋅ 20:00
schouwburg CC De Schakel

Prijzen

v.a. € 11,00
KaartsoortPrijs
// abonnement // € 14,00
// standaard // € 16,00
// < 26 jaar // € 11,00

Hans Cools, Mohsin Abbas en MC Gunter Lamoot
Comedynight

In december maken we plaats voor aanstormend West-Vlaams comedy-geweld. We nodigen met Hans Cools en Mohsin Abbas respectievelijk de winnaar en de runner-up van de Lunatic Comedy Award uit voor een avondje onvervalste stand-up. Om deze jonge snaken toch enigszins in het gareel te houden vonden we Gunter Lamoot bereid om de avond te hosten en zijn skills als onnavolgbare MC nog eens op Waregem los te laten. En mocht dit nog niet voldoende zijn, wij houden deze zomer onze oren en ogen open in de hoop nog extra nieuw comedy talent te ontdekken. Enige voorwaarde: hij of zij moet, net als Hans, Mohsin en Gunter, een West-Vlaming zijn. Ken je iemand, laat het ons weten!

Over:
Cools, in het dagelijks leven ingenieur, pakt de zaal in met rake typeringen, met humor gedoopt in huis-, tuin- en keukenverhalen, met absurde analyses over baby's, gezinnen en wielertoeristen. En dat met een Lichterveldse tongval. Een nieuw talent, die in 2019 via Nacht van de Humor heel wat Waregemse hartjes wit te veroveren.


Mohsin Abbas is een naam die niet meteen bekend in de oren klinkt en dat komt omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Eénmaal hij op het podium staat, zorgt hij ervoor dat je zijn naam nooit meer zal vergeten. Verwacht je aan grenzeloze humor in sneltempo!


Gunter Lamoot begon zijn carrière in 1995 op Studio Brussel onder de vleugels van Kamagurka in Studio Kafka. Na zijn overwinning van HUMO's Comedy Cup in 2005 is hij sindsdien niet meer van het podium (5 volavondshows), televisiescherm (Comedy Casino, Man Bijt Hond, De Slimste Mens, Bevergem en het vaakgeprezen Superstaar) en witte doek (o.a. Ex Drummer) weg te denken. Lamoots altijd vernieuwende stijl en ongebreidelde fantasie leverden hem zelf onlangs van Jonas Geirnaert nog het fijne etiket van Komisch Genie op!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

December 2020
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.