Martin Losvik

Martin Losvik

Speeltijd

Za 6 feb 2021 ⋅ 20:00
Sint-Margaretakerk Nieuwenhove

Prijzen

v.a. € 11,00
KaartsoortPrijs
// abonnement // € 16,00
// standaard // € 18,00
// < 26 jaar // € 11,00

Soetkin Baptist
Que Désire

Nieuwenhove maakt zich op voor hoog bezoek en het betere gekende en vergeten Franse lied. Tien jaar geleden stond Soetkin Baptist met Ishtar en het nummer 'O Julissi' nog op het Songfestival, nadien verhuisde ze naar Noorwegen maar ze keert naar het Waregemse terug om op te treden en haar liefde voor Franse muziek te delen.

Soetkin laat op briljante wijze de chansons van Dalida tot Barbara, over Delpech en Aznavour herleven. Ze brengt de songs met een présence die het publiek helemaal zal inpakken. Vocaal laat zich bijstaan door de schitterende Aline Goffin en wordt ze omringd door enkele veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum, Paul Flush aan de piano, het harmonium en de accordeon.

De heerlijke muziek, nu eens bombastisch dan weer breekbaar, zal het publiek van het ene kippenvelmoment naar het andere voeren. Oefen alvast je staande ovatie.

(...)onder het motto ‘No Risk, No Fun’ mag Soetkins voorstelling tot één van de absolute verrassingen van het culturele voorjaar genoemd worden. … Eigenzinnige, soms wat theatrale, maar wel karaktervolle songkeuzes en dito interpretaties … Que Désire, een voorstelling om verliefd op te worden … hand in hand met je geliefde naast jou.  — Bart Liekens, Music

--
Zang: Soetkin Baptist - Backing vocals en ukelele: Aline Goffin - Gitaar en basgitaar: Bert Candries - Drum: Luc Vanden Bosch - Hammondorgel: Paul Flush

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

REACTIE PLAATSEN

Beoordeling

Kalender

Februari 2021
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.