FamilieFilmFestival 2020

Op donderdag 27 februari (tijdens de krokusvakantie) kan je om 14.30u met je (klein)kinderen genieten van het supertoffe FamilieFilmFestival voor 5 euro.

Maak er een gezellige uitstap van. Tijdens de pauze kan je knutselen, een selfie nemen op de rode loper of wafels smullen. Pret verzekerd.

 

PROGRAMMA:


Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper & Emma geld in. Ze praten in de klas over een weeshuis in India dat geen elektriciteit heeft. Wanneer ze naar het theater gaan, weten ze het zeker: samen met de klas komen ze op het idee om dit jaar geld in te zamelen door een theaterstuk op te zetten. Ze maken een stuk over kaarsen die licht geven in het donker.

Kom met je kleuters naar een film vol vrolijke liedjes waar je samen een lekker warm hartje van krijgt.

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren 

 Ludwig de ekster en zijn vriend Solan de egel komen voor veel verrassingen te staan op hun reis naar de maan. De verwachtingen zijn hooggespannen. En sommige astronauten hebben ook nog eens geheimzinnige extra bagage meegenomen.

De stop-motionfiguurtjes Solan en Ludwig zijn een begrip in de Scandinavische kinderfilm en landen met plezier in Waregem voor het FamilieFilmFestival. Gaan jullie mee?

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren

 


Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam
tijdens zijn vakantie vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheids-training. Door de ontmoeting met de geheimzinnige Tess, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie moet koesteren.

Laat je in dit prijswinnend avontuur meeslepen in onze knusse zetels.

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren

 

Kalender

Augustus 2020
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.