FamilieFilmFestival 2021

Op woensdag 17 februari (tijdens de krokusvakantie) kan je vanaf 13.30u met je (klein)kinderen genieten van het supertoffe FamilieFilmFestival voor 5 euro.

Naast 3 kei-toffe films kan je ook een voederbol voor vogeltjes maken of aan de slag tijdens een Lego-workshop of een stop-motionfilmpje maken. Maak er een gezellige en corona-veilige uitstap van.

PROGRAMMA:

Twee eitjes liggen knus in een nest. Tijdens een storm prikt een koddig klein uiltje zijn schaal open en komt naar buiten piepen. Nog voordat het ei van zijn broertje verder uitgebroed kan worden, rollen ze samen uit hun nest. Door weer en wind gaat Choum met het ei op tocht, vastbesloten om een moeder te vinden.

Deze warme animatiefilm voor de allerkleinste kijkertjes is ideaal als eerste bioscoopervaring: mooi, lief, boeiend én niet te lang. Choums odysee wordt aangevuld met twee woordenloze kortfilms - Nest en De witte kraai - met vogels in de hoofdrol. 

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren 

 

Een echte spion in de kelder, dat maak je niet iedere dag mee. En deze spion heeft veertig jaar geslapen en wil nu eindelijk zijn tegenstander ontmaskeren. Het overkomt Tim wanneer zijn ouders een hotel aan zee openen. De vervelende verhuizing verandert in een spannend en komisch avontuur met valse snorren, echte pistolen, een Dafje met raketaandrijving en zelfs een beetje romantiek. Tim wil hier nooit meer weg! Meesterspion is een spannende familiefilm over Tim, een spion en een oude misdaadzaak.

Deze nostalgische en goedmoedige James Bond voor kinderen met zijn kleurrijke inkleding wist jong en oud publiek voor zich te winnen op jeugdfilmfestivals over de hele wereld. 

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren

 

Wanneer Paul op schoolreis vertrekt, ontdekt hij al snel dat het eigenlijk helemaal geen uitstapje is: samen met honderden andere kinderen wordt hij naar een kamp gestuurd omdat ze te lelijk zouden zijn. President Isimo wil namelijk geen lelijke mensen meer in zijn land zien. Paul kan gelukkig ontsnappen en richt samen met Sara 'De Club van Lelijke Kinderen' op. Ze gaan de gevaarlijke strijd aan met de president en zullen proberen de andere kinderen te bevrijden. 

De club van lelijke kinderen is een spannende niet-vrijblijvende avonturenfilm.

>> Klik hier om de trailer te bekijken en je plaatsje te reserveren

 

VOOR EN NA DE FILMS:
Om het festival nog leuker te maken, kan je dit jaar naar deze 3 workshops onder leiding van professionele begeleiders. De workshops gaan door voor en na de familiefilms. Wil je zeker zijn van een plaatsje voor de workshop, reserveer dan snel je plaatsjes voor de deelnemende kinderen. Je kan ook los van het FamilieFilmFestival deelnemen aan de workshop.


 

Kalender

November 2020
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Genres

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.