Afspraken

Veiligheid

Het is raadzaam om bij het betreden van De Schakel goed te kijken waar de nooduitgangen zich bevinden. Voor het geval dat…

Algemeen rookverbod

Volgens het rookverbod van 13 december 2005 is het in alle openbare plaatsen verboden om te roken, dus ook in De Schakel.

Laatkomers

De voorstellingen beginnen steeds stipt. Eenmaal de voorstelling is begonnen, is het erg storend om laatkomers in de zaal toe te laten. Je kan eventueel bij een onderbreking je plaats innemen, mits akkoord van het gezelschap. Sommige gezelschappen laten dit evenwel niet toe. Wij betalen in dat geval geen kaarten terug.
GSM, foto’s en video-opnames

Het is verboden om foto’s en video-opnames te maken van een voorstelling. Wij vragen je ook vriendelijk, doch met aandrang om bij het binnenkomen van de zaal je gsm af te zetten. Die stoort niet alleen het publiek en de artiesten, maar vaak ook de technische installaties.

Kaarten omruilen

Elk ticket voor één van onze abonnementsvoorstellingen kan, tot tien dagen vóór de voorstelling, geruild worden voor een ticket van een andere voorstelling uit hetzelfde abonnementsaanbod. Indien het nieuwe ticket duurder is dan het oorspronkelijke dien je het verschil bij te passen, omgekeerd betalen we niet terug.

We betalen enkel kaarten terug als de voorstelling afgelast wordt. Behandelingskosten worden niet terugbetaald. Ruilen kan enkel aan het onthaal tijdens de kantooruren of vóór een voorstelling tussen 19 en 19.30 uur. Omruilen kan niet voor voorstellingen die doorgaan op verplaatsing.

Speciale faciliteiten voor mensen met een beperking

Wie in een rolstoel zit, laat dit best bij reservatie weten. Jij en een eventuele begeleider krijgen een speciale plaats vooraan in de zaal.

CC De Schakel beschikt over hoofdtelefoons waarmee slechthorenden de voorstellingen (vooral theater) beter kunnen volgen. Het gebruik van de hoofdtelefoon is gratis. Vraag er tijdig naar bij de vestiairedames, zodat technici de apparatuur goed kunnen afstellen.

*** Met het oog op een betere cultuurbeleving, onderzoeken we momenteel een beter systeem.

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.