Tickets & abonnementen

Onder deze rubriek vind je alle informatie en afspraken i.v.m. het online bestellen en ruilen van tickets en abonnementen.

 

Een beetje anders
_


We gaan onzekere tijden tegemoet. Daarom doen we het dit seizoen een beetje anders.

Reserveer vanaf 29 augustus om 09.00u kan je je plaats reserveren voor een activiteit en dat gedurende het hele seizoen 20-21. Van zodra een voorstelling niet doorgaat, nemen we contact met je op en regelen we je aankoop.

Reserveer zoveel mogelijk per bubbel.
Zo kan je samen genieten van onze activiteiten. Bestel je alleen, dan zit je alleen.

Ook dit seizoen kan je van korting genieten als je vijf of meer voorstellingen kiest. Valt er 1 voorstelling van tussen, dan blijft je abonnementskorting geldig. Vormingsactiviteiten en films tellen niet mee in je abonnement.

Nog even dit:
Zijn er voor bepaalde voorstellingen of activiteiten geen tickets meer, zet je dan zeker op de wachtlijst. We laten maar een beperkt aantal mensen toe. Als er zich een versoepeling van de huidige situatie voordoet, dan wordt de wachtlijst aangesproken.

 

Coronaproof tot in de puntjes: een uitgekiend circulatieplan dat het publiek langs verschillende ingangen de zaal in leidt, handgel, looprichtingen, gedesinfecteerde leuningen, verplichte mondmaskers, aangepast zaalplan met 1,5 meter tussen de bubbels … Jouw veiligheid wordt op elk moment gegarandeerd.

 

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.