10 minuutjes tijd voor een gratis abonnement

Wo 09 mei 2018

Wij bij CC De Schakel proberen het elke dag nog beter te doen met als doel je de perfecte ervaring te bezorgen in ons cultuurcentrum. Geef ons je mening in deze korte enquête en maak kans op een weekendtrip of 1 van de abonnementen voor komend seizoen.

Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb je voor ons? CC De Schakel wil het graag van je horen!

We willen je dan ook vragen om onze enquête in te vullen. Dat hoef je niet zomaar te doen. Om je te bedanken, redden we 1 m² bedreigd regenwoud voor elke ingevulde enquête via de organisatie World Land Trust. Je maakt naast een weekendtrip voor 2, bovendien kans op een abonnement* voor komend seizoen. Klik op de button hieronder om deel te nemen:

 


 

De enquête invullen is volledig anoniem en neemt zo’n 10 minuutjes van je tijd in beslag. Op het einde van de enquête kan je je aanmelden met je e-mailadres om deel te nemen aan de wedstrijd. Je kan de enquête invullen tot 31/7/2018.

Alvast bedankt!


CC De Schakel 
ism Universiteit Antwerpen en Vereniging Vlaamse Cultuur- en gemeenschapscentra

 

* CC De Schakel schenkt 2 abonnementen weg. Elk abonnenment bevat 5 voorstellingen. Heb je in tussentijd al een abonnement genomen, dan betalen we 5 voorstellingen terug. Na 31/07/2018 worden de winnaars persoonlijk verwittigd.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.