Vakantietijd.

Do 12 juli 2018

De vakantie is traditioneel voor veel mensen de uitgelezen kans om hopen boeken te verslinden, plannen te maken en een beetje te herbronnen. Maar cc De Schakel blijft gaan ...

De vakantie is traditioneel voor veel mensen de uitgelezen kans om hopen boeken te verslinden, plannen te maken en een beetje te herbronnen. Ook wij gaan er even tussenuit.

Het is te zeggen, fysiek zijn we niet aanwezig in je vertrouwde schouwburg, want van maandag 16 juli tot en met zonag 12 augustus sluiten we even de deuren. Maar je kan ons vinden op tal van prachtige optredens, workshops en voorstellingen tijdens De Schakel Zomert.
 

Maar er is meer!

Vanaf 25 augustus starten de inschrijvingen voor de najaarsvormingen, cursussen en workshops. Je kan het volledige aanbod nu al online bekijken. Hou zeker je brievenbus in de gaten want half augustus geven we een vormingsfolder uit, waarin je alles terugvindt.


En eind augustus loop je ons zeker tegen het lijf op Waregem Koerse tijdens De Kleinste Steeple en Ename Music op zaterdag en maandag.

 

Fijne zomer en tot in cc De Schakel.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.