Biblab Feest

Wo 30 januari 2019

Enkele jonge makers, bezoekers en gebruikers staken de hoofden bij elkaar en nodigen iedereen uit op hun feestweekend op 23 en 24 februari naar aanleiding van de verjaardag van Biblab.

In februari 2018 werd in de oude bibliotheekruimte het concept Biblab in het leven geroepen, een open experimenteel stadslabo dat makers en gebruikers vindt en verbindt. Het ging uitdrukkelijk op zoek naar verbindingen in en met de stad.

Nu Biblab 1 jaar bestaat staken enkele jonge makers, bezoekers en gebruikers van het lab de hoofden bij elkaar en kwamen met een heus feestweekend. Ontdek hieronder het programma. Klik op de beelden om je plaatsje te verzilveren. Los van de brunch is alles ook gewoon geweldig gratis.

De voorstelling van Femke en Freek speelt ook nog eens om 17.00u.


En zoals het een vrijplaats als Biblab betaamt, zal het feestje zich niet beperken tot wat je hierboven kan lezen. Alle partners blijven aan de slag en staan te springen om op zaterdag en zondag te tonen waarmee ze bezig zijn. Ze stellen tentoon, laten je meekijken en meedoen.

De gezellige bar vormt de kers op de taart.


Tot op Biblab Feest! 

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.