Annulatie: Beginners van Theater Malpertuis (8/03)

Di 05 februari 2019

 

Door de creatieve keuzes van Theater Malpertuis kan het decor voor Beginners niet binnen in onze schouwburg. Daarom zien we ons genoodzaakt de voorstelling te annuleren.


We kregen het bericht dat de voorstelling Beginners van Theater Malpertuis, op vrijdag 8 maart in CC De Schakel, helaas niet kan doorgaan. Door de creatieve keuzes van het gezelschap kan het decor niet binnen in onze schouwburg.
 

Er is geen vervangdatum voor deze voorstelling. Je kan wel  naar de voorstellingen in Kortrijk (13/02) of Roeselare (07/03). Klik hier om tickets te bestellen.
 

Wie tickets kocht voor Beginners krijgt deze terugbetaald. Gelieve vóór 28 februari 2019 je naam, adresgegevens en rekeningnummer door te mailen naar isabelle@ccdeschakel.be. Dan brengen we dit in orde.
 

Hou er ook rekening mee dat enkel de besteller van de tickets deze mail ontvangt en dat ook de terugbetaling enkel via de besteller kan gebeuren.
 

Heb je nog vragen rond deze annulatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.
 

Sorry voor het ongemak.
 

Vriendelijke groeten,
 

het CC De Schakel-team
 

 

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.