De Schakel Zomert

Wo 26 juni 2019

't Wordt weer heerlijk zomeren in Waregem en daar doen we met CC De Schakel graag aan mee ...

De komende weken gaat CC De Schakel weer flink zomeren. Naast een gratis openluchtfilm met een voorprogramma aan fanfare's, bouwen we aan De Stad op De Kleinste Steeple, kan je op Waregem Koerse Music meezingen met o.a. Laura Tesoro, DELV!S, ... maar ook de handen in de lucht steken bij Regi, het uur vergeten bij 't Hof Van Commerce en de nacht in gaan met Discobar Galaxie.

Hieronder ons volledige programma:

Tijdens de eerste weken van juli viert Vlaanderen feest en in Waregem is dat niet anders. Vrijdagavond 5 juli wordt de Zuiderpromenade het decor van een gezellig volksfeest. Denk aan een portie puur amusement, met aanstekelijke fanfaremuziek, verrassende circusacts én een openluchtfilm als afsluiter.

Ontdek het volledige programma hier.

Elke zomer strijken er circusartiesten van over de hele wereld neer in Zulte. Ze wonen, werken, creëren er samen en vlinderen vanuit Zulte over heel Europa uit om op diverse straathoeken en festivals te gaan spelen. Maar wat wanneer al die artiesten samen één voorstelling zouden maken? Wij stelden de vraag en zij schoten alvast razend enthousiast in actie! Van het resultaat kan je proeven tijdens De Kleinste Steeple 2019 – zie je liever de hele cabaretvoorstelling in één stuk, dan kan je deze op vrijdag 23 augustus om 19u in de circustent in Park Baron Casier komen bewonderen.
 

Scoor je ticketjes hier.

Het familie-uitje bij uitstek tijdens de Waregem Koerse Feesten zoekt dit jaar zijn inspiratie in De Stad. Sterker nog, tussen de vele voorstellingen van nationale en internationale gezelschappen uit het wereldje van circus, straattheater en geknutsel, kunnen alle kinderen ook meebouwen aan de stad van hun toekomst. Alle verenigingen en vrijwilligers slaan onder impuls van CC De Schakel de handen in elkaar en boetseren uit honderden kartonnen dozen een inventieve stad waar duurzaamheid, groei en een simpele glimlach centraal staan. En natuurlijk zullen ook de vele artiesten en medewerkers ruim de tijd nemen om hun stukje stad te creëren.
 

 

Aansluitend op De Kleinste Steeple kan je genieten van deze geweldige optredens:

▲ 20.30u DELV!S

▲ 22.00u 't HOF VAN COMMERCE

▲ 23.30u DISCOBAR GALAXIE
 

En op maandagavond - aan de vooravond van Waregem Koerse - duiken we de nacht in met:

▲ 20.00u OT

▲ 21.30u LAURA TESORO

▲ 23.00u REGI
 

Kom zeker eens langs, het is verrassend, gezellig én van topkwaliteit

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.