UiTPASvoordeel op De Kleinste Steeple

Do 04 juli 2019

Kom met je UiTPAS naar de UiTPAS-caravan op De Kleinste Steeple en ruil 15 punten in voor een gratis ticket voor Gravity & Other Myths*.

 

Ontdek speels en spectaculair kunst- en vliegwerk op 17 november dankzij je komst naar de Kleinste Steeple (24 augustus).
Want aan de UiTPAS-caravan kan je een gratis ticket* bemachtigen voor het adembenemende circus van Gravity & Other Myths.

Gravity & Other Myths komt helemaal uit het verre Australië. In A Simple Space, dat wordt uitgevoerd door zeven acrobaten en een muzikant, is ‘back to basics’ het motto. Verwacht geen make-up, geen verhullend licht of een theatrale laag. Op een grote zwarte mat laten ze elkaar met spectaculair kunst- en vliegwerk alle hoeken van het podium zien waarbij je iedere zweetdruppel ziet en elke ademhaling hoort. Het is speels, grappig, creatief en razendknap tegelijk, en zoals dat bij goed circus hoort: adembenemend.

*Maximun 4 tickets per persoon. Zolang de voorraad strekt.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.