Trek je ook mee op expeditie?

Zo 13 oktober 2019

Op zondag 17 november 2019 is het opnieuw Kunstendag voor Kinderen. Dan zetten de Waregemse cultuurhuizen hun deuren wagenwijd open voor kinderen tot 12 jaar en hun familie met tal van activiteiten rond het thema kunst! Ga als een echte kunstenaar aan de slag in de Kunstacademie, Be-Part, cc De Schakel en in de bib in samenwerking met Gezinsbond Waregem. Trek op expeditie en kunst mee samen met Vlieg!

 

WORKSHOPS - 14.15u. en 16.00u.
Elke workshop duurt 1 uur. Zo heb je voldoende tijd om na een workshop naar een ander huis te 'vliegen'.


Kunstproeverijen/koken
Om 14u15 en 16u // 4 tot 6 jaar
We toveren in de keuken het werk van een bekende kunstenaar om tot een lekker hapje. Laat je inspireren door boeken en lekkernijen van onder andere popart-artiest Andy Warhol, beeldhouwer Niki de Saint Phalle en schilder Jackson Pollock. Dat wordt smullen!

Maak je eigen huisstempel

Om 14u15 en 16u // 6 tot 12 jaar
Geïnspireerd door het moderne sprookje 'Stad' van Pieter Gaudesaboos over drie broers die de wijde wereld in trekken, snijden we een zelfgemaakte stempel uit. We drukken onze stempel af en maken zo afdrukken van onze woontoren. Neem je stempel ook mee naar huis!

Fantasiekamertjeinkijk-kijkdoos

Van 14u tot 17u // Van 0 tot 99 jaar
We laten je zien hoe je een superdeluxe kijkdoos maakt. Met karton, schaar en lijm knutsel je je eigen droomkamer in elkaar. Alle kijkdozen vormen samen een groot huis en zo een nieuwe, fantastische stad die we bouwen in CC De Schakel. 

 

TICKETS
Tickets gelden voor de hele namiddag. Zowel kinderen als volwassenen kopen een ticket én schrijven zich samen in voor workshops/doorlopend aanbod. Vooraf inschrijven is een must want de plaatsen zijn beperkt.
Koop hier je ticket(s) of in de Bib Waregem.

 

 

 

 

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.