De Kreuners in Waregem // praktische tips

Di 03 december 2019

Volgende week dinsdag komen de De Kreuners naar Waregem. Het belooft een prachtig optreden te worden. Aangezien we hiervoor uitwijken naar Waregem expo vinden wij het niet overbodig om je vooraf een aantal tips mee te geven.

Bereikbaarheid
Waregem expo ligt aan de Zuiderlaan 26, 8790 Waregem. Voor de expo is er een ruime en gratis parking voorzien. Let wel: De parking aan Waregem Expo is enkel bereikbaar vanaf de verbindingsweg. De inrit van de parking is tijdens de werken ook de enige uitrit. Je kan ook gratis parkeren aan het Jeugdcentrum of op de parking aan de Hippodroom. Dit handige plannetje helpt je verder naar de parkings.

Kom tijdig of rij door na je werk

Ruim 1.800 mensen zakken naar Waregem expo af, het zal dus druk worden. De deuren openen vanaf 19.00u. Honger en/of dorst? Kom na je werk door en maak er met vrienden of collega's een gezellige after work party van. De show van De Kreuners begint om 20.30u.

Toegankelijkheid
De muziek van De Kreuners zet je in beweging, dus spelen ze voor een staand publiek.
Wij, bij CC De Schakel, leveren extra inspanningen om het optreden van De Kreuners ook voor mensen met een beperking toegankelijk te maken. Zo is er een verhoog van waarop rolstoelgebruikers het optreden goed kunnen bekijken. Wie gebruik wil maken van deze voorziening of meer informatie wenst kan contact opnemen met ons onthaal op nummer 056 62 13 40 of via onthaal@ccdeschakel.be.

Vergeet je tickets niet

De tickets kunnen afgedrukt of digitaal aangeboden worden. Online bestelde tickets vind je terug via jouw account van CC De Schakel (www.ccdeschakel.be – login - mijn tickets). Op de avond van de voorstelling zijn er nog tickets verkrijgbaar.
 

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren:
tel. 056 62 13 40 (tijdens de kantooruren) of stuur een mail naar onthaal@ccdeschakel.be
 

We kijken alvast samen met je uit naar een fijne show.

 

Vriendelijke groet,
Het CC De Schakel-team

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.