Waregem opgeschrikt door duiven

Ma 09 december 2019

 Maandag 9 december vonden duizenden Waregemnaren een omslag in hun bus. De inhoud bestond uit een geplooide duif met daarop een persoonlijke wens geschreven.

Zo kwam het jaarthema en de themacluster De Stad van ons huis tot leven. Naast het maken van een kartonnen stad, talrijke voorstellingen met de stad als onderliggend verhaal ging het cultuurcentrum gedurende een half jaar op zoek naar 8790 (de postcode van Waregem) wensen.

Duizenden jonge en minder jonge mensen penden een wens neer en vouwden er een duifje van: wensduiven. Ze werden gemaakt tijdens de Kleinste Steeple, Le Petit Monde, na voorstellingen in ons huis, door kinderen uit diverse Waregemse scholen, door senioren uit De Meers, door een sympathieke passant ...

Al deze wensduiven werden door een vrijwillig team van enthousiastelingen in het weekend van 7 en 8 december in willekeurige brievenbussen van Waregem gepost.
Waarom? Een vriendelijk gebaar van cc De Schakel om een onbekende Waregemnaar een warm gevoel te bezorgen!

Leuk weetje: alle artiesten die sinds de actie in CC De Schakel speelden, hebben ook een duifje gewenst. Was je aanwezig op een voorstelling van bv. Jens Dendoncker, Zap Mama, Koen Buyse of … dan maak je kans op een uniek en gesigneerd exemplaar in je bus.

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.