40 straffe podiumvoorstellingen in je huiskamer.

Ma 30 maart 2020

We bundelden onze krachten om je te laten blijven genieten van straffe podiumvoorstellingen. Geraak je niet meer in de zaal, dan komt de zaal tot bij jou.

 

In tijden van corona brengen Cultuurconnect, cc De Schakel en gezelschappen cultuur rechtstreeks je huiskamer in. Via het digitale platform podiumaanhuis.be kan je van thuis uit genieten van meer dan 40 straffe podiumvoorstellingen uit Vlaanderen en Brussel.

Podium Aan Huis is een tijdelijk platform met een divers aanbod aan podiumvoorstellingen, zolang de coronamaatregelen van kracht zijn en cultuurhuizen noodgedwongen de deuren sluiten. Met deze bundeling van voorstellingen komt je familie de komende weken ontspannen door. Ook de doorwinterde cultuurliefhebber vindt er zijn gading. Leerkrachten kunnen het cultuuraanbod gebruiken als online lesmateriaal.

Een greep uit het aanbod:

  • Met “De Tuin van de Walvis” (De Maan) kunnen kinderen online genieten van de prachtige vertelling van Toon Tellegen.
     
  • “Along comes Mary” (Marijke Hulsmans) is een muzikale ode aan Expo 58. Een groot succes bij de oudere generatie die de Expo 58 in het echt meemaakte!
     
  • “Le Sous Sol” vormt het sluitstuk van de eerste trilogie van het danstheatergezelschap Peeping Tom, dat in 2002 startte met “Le Jardin”, gevolgd door “Le Salon” in 2004.

Kijken doe je gratis via www.podiumaanhuis.be

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.