Seizoen 2020/2021

Vr 29 mei 2020

Al vele jaren ben je het gewoon: halverwege mei komt onze seizoensbrochure uit, begin juni verwelkomen we je tijdens onze seizoenspresentatie en een paar dagen later kan je je plaatsje boeken in onze zalen. Dit jaar zal het anders zijn.

Omdat het nu nog onduidelijk is vanaf wanneer we precies de deuren van CC De Schakel terug mogen openen, hoe we je, het publiek, zullen mogen ontvangen en vanaf wanneer de artiesten ons podium mogen betreden, wachten we ook nog heel even met de lancering van ons nieuw seizoen en met het aanbieden van tickets.

Neen, we laten het hoofd niet hangen. Achter de schermen sleutelen we aan een fris programma op maat van de huidige situatie en we geloven in een rooskleurige toekomst. Die verse toekomst kan je mee vormgeven door kort een bevraging voor ons in te vullen. In ruil geven we je héél binnenkort enkele zekerheden voor komend seizoen prijs.

We blijven voorlopig digitaal met je communiceren. Onze website, nieuwsbrief en social media kanalen zijn de basis hiervoor. Je verneemt het daar als eerste wanneer het zover is.

Alvast dank voor het vertrouwen en samen gaan we ervoor.

Het CC De Schakel-team


 

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.