Kinderen baas op Koningsdag.

Ma 12 oktober 2020

Op zondag 15 november 2020 zijn kinderen baas! Want op koningsdag is het dit jaar Kunstendag voor Kinderen. In alle Waregemse cultuurhuizen zwaaien de deuren open voor kinderen tot 12 jaar en hun bubbel. Deze keer gaan we aan de slag met taal in de Bib, de Kunstacademie, Be-Part en vlieg je natuurlijk ook op expeditie in cc De Schakel.

De programmabrochure kan je hier binnenkort downloaden.
Alle nodige info en hoe je tickets kan bestellen vind je op deze Vlieg Expeditie pagina.

WORKSHOPS - 14.15u. en 16.00u.
Elke workshop duurt 1 uur. Zo heb je voldoende tijd om na een workshop naar een ander huis te 'hoppen'.

Momotaro en Samoerai
workshop | 5-8 jaar | om 14.15u en om 16.00u
Uit een klein valiesje komt een mooie vertelling over een kleine perzikjongen en over hoe je samen sterk en moedig kan zijn. Na het verhaal toveren we je om tot een echte samoerai-krijger.

De Gulle Boom
workshop | 6-12 jaar | om 14.15u en om 16.00u
‘Er was eens een boom ... en hij hield van een klein jongetje.’ Zo begint een ontroerend verhaal over de vriendschap tussen een boom en een jongetje. Aansluitend ga je zelf aan de slag met hout. 

DOORLOPEND tot 16u30

Stipflipmachine
0-99 jaar
Doe de groetjes, zwaai naar oma, gooi een kushandje... en maak er een flipboekje van. Kies een tekst, trek een pruik aan, ga op de stip staan en roep het uit. De STIPFLIPmachine maakt zo’n 40 foto’s van je actie. Uitknippen die beelden en nieten maar. Je flipboekje is klaar. 

SLOT om 17u15 

Funky Frida
prijsuitreiking en slotact 17.15u. |
Als slot van Vlieg Expeditie reikt Funky Frida na loting mooie prijzen uit aan de deelnemers van de Zzzoektocht. En je krijgt er nog een leuke circusact van Funky Frida bovenop!

 

 

Nieuws

Cookies en Privacy

Deze website gebruikt cookies. Je kan dit uitschakelen in je browser, maar bepaalde delen van de website zullen niet langer werken. CC De Schakel respecteert je privacy. Raadpleeg onze privacyverklaring voor alle info.

Privacyverklaring

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.