Cultuurcentrum De Schakel

Yevgueni en Metejoor op het podium van Waregem Koerse Feesten

vr 1 jul 22

Voor het eerst in drie jaar tijd kunnen we weer vol goesting uitkijken naar een zo-goed-als-onbezorgde editie van de Waregem Koerse Feesten 2022.

Het volledig gratis Waregem Koerse Music is een van de steunpilaren in de Waregem Koerse Feesten. De zaterdageditie trappen we af met de tijdloze Nederpop en het onnavolgbaar stemgeluid van Klaas Delrue van Yevgueni. Daarna beklimt met Johannes Genard nog een charismatische frontman het podium om er de epische refreinen van School Is Cool te zingen. Het Antwerpse duo Kurkdroog sluit af met een mix van alle mogelijke genres, afgekruid met een gezonde dosis arrogantie en sarcasme.

Na een stomende zaterdageditie verrassen we je met nog meer schoon volk. MIA-winnaar Metejoor is op dit moment zowat de meest succesvolle Vlaamse artiest en Waregem Koerse Music is echt wel een unieke kans om hem gratis aan het werk te zien. Daarna gaan alle handen in de lucht voor de karrenvracht aan hits en beats van Regi Live. Nóg meer beats en levenservaring om Waregem Koerse mee af te sluiten: Pat(je) Krimson neemt je mee van Ibiza naar Las Vegas en alles daar tussenin.