Afspraken schoolbezoek

Kom je met je school naar één van onze voorstellingen, lees dan zeker deze afspraken grondig na.

 • Annuleren kan alleen schriftelijk en na overleg met Veerle Hollants. Omdat de toegangsprijzen berekend zijn op volle zalen, zien wij ons genoodzaakt om je bij annulering de verschuldigde som aan te rekenen.
 • Als je te laat komt en de voorstelling al begonnen is, zal je de toegang geweigerd worden en wordt de verschuldigde som toch nog aangerekend.
 • Als het aantal aanwezige leerlingen afwijkt van het aantal inschrijvingen, moet je dat vóór het begin van de voorstelling melden aan het onthaal. Afwijkingen van meer dan 10% worden aangerekend. Na facturatie aanvaarden wij geen wijzigingen meer.
 • Soms moeten we een voorstelling wegens overmacht annuleren. Wij houden je daarvan uiteraard op de hoogte.
  Voorstellingen beginnen altijd stipt. Gelieve tijdig aanwezig te zijn, minimum 15 minuten voor het aanvangsuur. De deuren gaan pas open als alle scholen aanwezig zijn.
 • De verantwoordelijke leerkracht wordt bij aankomst verzocht zich te melden bij het onthaal en het juiste aantal leerlingen en begeleiders door te geven. Vervolgens meld je je aan bij het zaalpersoneel en ga je op de door hen aangewezen plaatsen zitten. Op de trappen gaan zitten, rechtstaan of stoelen in de gang plaatsen, is niet toegelaten. Wij rekenen erop dat de leerkrachten het rustige verloop van de voorstelling helpen verzekeren. We hebben ondervonden dat de leerlingen de voorstelling met meer aandacht volgen als de leerkrachten verspreid tussen hen plaatsnemen.
 • Het is niet toegelaten om eten, drank, snoep of kauwgom mee te nemen in de zaal. Het zaalpersoneel ziet hierop toe, maar wij dringen er toch op aan dat de leerkrachten dit verbod duidelijk maken aan de leerlingen.
  Gsm’s moeten uitgeschakeld zijn tijdens de voorstelling.
 • Wij houden ons het recht toe de ons ter beschikking gestelde gegevens te gebruiken om je verder op de hoogte te houden van het School & Schakel-aanbod.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.