Cultuurcentrum De Schakel

Erik Van Looy

Verslaafd!
vr 5 mei 23 20:00 - 21:30
vr 5 mei 23
20:00 - 21:30
  • vr 5 mei 23
    20:00 - 21:30
    OC De Coorenaar, Desselgem
    Geweest

Omwille van onvoorziene technische redenen kan de voorstelling NIET doorgaan in de schouwburg. De voorstelling zal doorgaan in OC De Coorenaar, Georges Coornaertdreef 7, 8792 Desselgem

👉 deuren openen om 19.30 u 
👉 aanvang om 20.00 u 
👉 de voorstelling is ONGENUMMERD
👉 er zijn GEEN tickets meer te verkrijgen aan de deur
👉 napraten kan in het Sportkaffee Leiestadion

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Verslaafd! is de eerste theatershow van Erik Van Looy waarin hij openhartig vertelt over de verslaving waar hij al heel zijn leven mee worstelt: zijn verslaving aan filmsterren ... Sappige verhalen, gekke grappen en geweldige filmpjes: we komen echt álles te weten over Erik, zijn films, zijn vaak waanzinnige ontmoetingen met filmsterren en … de smaak van haarlak.

Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse, flamboyante en aantrekkelijke presentator van De Slimste Mens Ter Wereld. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd aan cinema en filmsterren.

​In Verslaafd! vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor De Laatste Show, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van The Village People om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.

​Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren!