Cultuurcentrum De Schakel

Bullet Train

za 10 dec 22 17:00
  • Let op met kinderen tot 16 jaar
  • Geweld
  • Grof taalgebruik
za 10 dec 22
17:00

Een absurde, brute en komische treinrit vol huurmoordenaars legt Brad Pitt het vuur aan de schenen terwijl hij op zoek is naar een zilveren koffertje.

De acteurs in Bullet Train zijn zo op dreef, dat ze je moeiteloos door het verhaal heen loodsen. Tel daar wat toffe actiescènes, gave stunts en geslaagde grappen bij op en je hebt een geslaagde popcornfilm.

Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is om zijn werk rustig uit te voeren na een te groot aantal mislukte missies. Het lot heeft echter andere plannen, want Ladybugs nieuwste missie brengt hem op ramkoers met dodelijke tegenstanders van over de hele wereld - allemaal met dezelfde, maar tegenstrijdige, doelstellingen - op 's werelds snelste trein. Het einde van de rit is nog maar het begin in deze non-stop thrill-ride door het hedendaagse Japan.

Jonathan Sela, director of photography, weet je in elke coupé te verrassen met nieuwe scènes vol kleur en speelt maar al te graag met de camerapositie. Ondanks het feit dat de trein zich volledig in de trein afspeelt, krijg je toch een heel mooi beeld van Japan en haar gebruiken.

 

Bullet Train
Regie
David Leitch
Cast
Brad Pitt, Joey King, Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson
Speelduur
126 min
Releasedatum
wo 3 aug 22
Jaar
2022
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 16 jaar
  • Geweld
  • Grof taalgebruik

De combinatie van humor en actie werkt perfect. Spetterende actiescènes en heerlijke conversaties volgen elkaar in goed tempo op.

★★★★ Filmvandaag