Cultuurcentrum De Schakel

Mamma Boe op zoek naar thuis

Vanaf 3 jaar
wo 1 mrt 23 - wo 15 mrt 23
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
€ 7,00 – € 9,00
wo 1 mrt 23
-
wo 15 mrt 23

Mamma Boe is vooral een lieve, kleurrijke animatiefilm, maar nodigt ook zeker uit om achteraf een goed gesprek over het concept van thuis met je kind te voeren. Het vrolijke liedje zal nog dagenlang in de hoofden van ouders en kinderen rondzingen. Wees gewaarschuwd. ★★★½ - Filmtotaal

Na een lange reis vanuit Zuid-Afrika landt er een ooievaar op de boerderij van Mamma Boe om er een nest te bouwen. Door haar komst stelt Mamma Boe zich vragen over haar eigen thuis. Want wat is een thuis eigenlijk? Hoe kan je zeker zijn dat de weide en boerderij waar je woont ook echt je thuis zijn? En is het elders misschien beter? Haar beste vriend Kraai doet er alles aan om haar te laten zien dat het gras niet groener is aan de overkant, maar dat je wél soms moet verdwalen om de weg naar huis te vinden.

Vrolijke animatiefilm waarin een nieuwsgierige koe de wereld ontdekt. Beslist een geslaagde eerste bioscoopervaring dankzij speelse humor, gezellige liedjes en avontuurlijke personages.

Bij deze film hebben we leuke extra's om thuis plezier aan te beleven. Klik op de DOE!-wolk en ontdek.

Mamma Boe op zoek naar thuis
Regie
Christian Ryltenius, Tomas Tivemark
Speelduur
63 min
Releasedatum
wo 3 aug 22
Jaar
2021
Land
Zweden
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

 

Niet alleen de boodschap van de film zit goed in elkaar, ook technisch gezien is Mamma Boe een hoogstandje. Vanaf de eerste seconden is het dankzij de tekenstijl een heel herkenbaar Zweden dat je te zien krijgt.

Maison Slash