Cultuurcentrum De Schakel

Pannenkoekenlab

met chef Lukas Amez
Voor kinderen vanaf 6 jaar tijdens Plan D
za 1 apr 23 13:30 - 14:30
za 1 apr 23
13:30 - 14:30
  • za 1 apr 23
    13:30 - 14:30
    OC De Coorenaar, Desselgem

Sta jij ook te popelen om de lekkerste pannenkoeken ooit te bakken? Dan ben je in het hypermoderne keukenlab van OC Coorenaar aan het juiste adres! Trek snel je keukenschort aan en begeef je naar het Pannenkoekenlab. Hier ga je samen met zevensterrenchef Lukas aan de slag met het perfecte recept voor overheerlijke pannenkoeken.

En dat is niet alles. Vergeet alles wat je ooit leerde over koken en ga helemaal back to basics. Maak je eigen boter en ontdek dat zwart eten niet altijd wansmakelijk en ongezond hoeft te zijn. Het resultaat? Pannenkoeken zoals je ze nog nooit hebt geproefd!

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ervaar de ultieme pannenkoekenbeleving. Laat je verrassen door onze unieke aanpak en proef de onweerstaanbare smaken die we samen creëren. Het is tijd om jouw pannenkoekskills naar een hoger niveau te tillen!

Praktisch

  • Deze workshop is enkel toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar (bij het bestellen van een plaatsje in de keuken van Lukas, boek je enkel voor je kind).
  • Aantal plaatsen is beperkt tot 15.
  • Mama's en papa's kunnen gezellig iets drinken in Sportkaffee Leiestadion (aan de overkant van OC Coorenaar). Je kind is in goede handen bij de chef.
  • Ga achteraf lekker kijken naar Miss Wifi & Koebrev experimenteren van Ensemble Leporello