Cultuurcentrum De Schakel

Sinterklaas en de gestrande stoomboot

zo 26 nov 23
zo 26 nov 23

Een hartverwarmende Sintfilm om met het ganse gezin van te genieten op zondag.

Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Breng je geknutselde schoentje mee en misschien brengt de Sint wel wat lekkers? Klik hier om het schoentje af te printen.

 

De Sint op bezoek in Waregem...

Op zaterdag 25 november trekt de Sint per koets vanaf 14.00 uur door het stadscentrum. Aangezien de organisatie bij de handelaarsvereniging ligt, trekken we door de winkelstraten richting de markt en vervolgens te voet door Het Pand. Rond 15.30 uur verwachten we de Sint en is er tijd voor een meet and greet in het stadhuis (ceremoniële ingang). Meer info.

 

Sinterklaas en de gestrande stoomboot
Regie
Martijn Koevoets
Cast
Jelle Cleymans, Deborah Deridder, Thomas Van Achteren
Speelduur
77 min
Releasedatum
wo 18 okt 23
Jaar
2023
Land
Nederland, België
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden