Cultuurcentrum De Schakel

Gene Thomas - Live

za 11 jun 22 20:00 - 22:30
za 11 jun 22
20:00 - 22:30
  • za 11 jun 22
    20:00 - 22:30
    Schouwburg

Met zijn warme persoonlijkheid, een enorm gevoel voor melodie & harmonie is deze Brusselse “Ket”, singer/songwriter, bij niemand nog onbekend en zeker niet onbemind. Getuige daarvan is zijn recente, zeer gesmaakte passage in Liefde Voor Muziek 2020 op VTM. Het uitbrengen van een succesvol verzamelalbum “Omsingeld” was dan ook een logische volgende stap.


Vanaf de start van zijn carriere is de Vlaamse Popzanger Gene Thomas trouw gebleven aan z’n publiek. En zijn nummers als “Voor Haar”, “Kom Wat Dichterbij”, “Wees Van Mij”, “Soleil Soleil” of “Jong En Eigenwijs” worden ondertussen meegezongen door jong & oud. Met het nummer “Ongrijpbaar” staat Gene plots weer volop in de schijnwerpers en dat is te merken aan z’n drukke agenda.


Tijdens deze Gene Thomas – Live CC Tour worden zijn nummers ondersteund door Gene’s vaste muzikale companen: Jan Decombele (Gitaar), Alain Calluwaerts (Bas) – Ben De Vlieghere (Drums) en Jan Beyen (Toetsen).Het zal dan ook niet verbazen dat deze geroutineerde “bende” de vertrouwde GT-sound brengt aan een fijn tempo, afgewisseld met spitsvondige interventies.