Cultuurcentrum De Schakel
Benny De Grove

Herbert Flack & Bob De Moor

Een man een man
do 3 feb 22 20:00 - 21:30
do 3 feb 22
20:00 - 21:30
  • do 3 feb 22
    20:00 - 21:30
    Schouwburg
    Geweest

Uitgesteld. Verplaatst. Geannuleerd. Een man zou er grijs van worden. Deze 2 mannen lieten het niet aan hun hart komen en staan er dit seizoen gewoon terug.

Een man een man is een heerlijke komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. 

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?

Nee, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.

En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Herbert Flack en Bob De Moor zijn twee meesters in het Vlaamse theaterlandschap die vreemd genoeg pas recent voor het eerst met elkaar op de planken stonden in Aspe. Een instant match. Het kriebelde om samen iets te maken. En zo geschiedde.

Een man een man in het VRT-nieuws. 

De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.

Theaterkrant ★★★★

Credits

Regie: Tania Poppe 
Met: Herbert Flack en Bob De Moor en een actrice
Tekst: Kees Prins en Roel Bloemen