Cultuurcentrum De Schakel
Martin Losvik

Soetkin Baptist

Que Désire
vr 21 jan 22 20:00 - 21:20
vr 21 jan 22
20:00 - 21:20
  • vr 21 jan 22
    20:00 - 21:20
    Sint-Margarethakerk @ Nieuwenhove
    Geweest

Tien jaar geleden stond Soetkin Baptist met Ishtar en het nummer 'O Julissi' nog op het Songfestival, nadien verhuisde ze naar Noorwegen maar ze keert naar het Waregemse terug om op te treden en haar liefde voor Franse muziek te delen. 

Soetkin laat op briljante wijze de chansons van Dalida tot Barbara, over Delpech en Aznavour herleven. Ze brengt de songs met een présence die het publiek helemaal zal inpakken. Vocaal laat zich bijstaan door de schitterende Aline Goffin en wordt ze omringd door enkele veelzijdige rasmuzikanten: Bert Candries op gitaar en basgitaar, Luc Vanden Bosch op drum, Paul Flush aan de piano, het harmonium en de accordeon. 

De heerlijke muziek, nu eens bombastisch dan weer breekbaar, zal het publiek van het ene kippenvelmoment naar het andere voeren. Oefen alvast je staande ovatie.

(...) onder het motto ‘No Risk, No Fun’ mag Soetkins voorstelling tot één van de absolute verrassingen van het culturele voorjaar genoemd worden. … Eigenzinnige, soms wat theatrale, maar wel karaktervolle songkeuzes en dito interpretaties … Que Désire, een voorstelling om verliefd op te worden … hand in hand met je geliefde naast jou.

Bart Liekens, Music

Credits

Zang: Soetkin Baptist
Backing vocals en ukelele: Aline Goffin
Gitaar en basgitaar: Bert Candries
Drum: Luc Vanden Bosch
Hammondorgel: Paul Flush

www.soetkinbaptist.be