Cultuurcentrum De Schakel
Rudy Carlier

Collectief Elan(d) / LOD Muziektheater

Loving is Allowed
1 + 1 GRATIS actie: lees snel verder
za 30 apr 22 20:00 - 21:15
za 30 apr 22
20:00 - 21:15
  • za 30 apr 22
    20:00 - 21:15
    Oranje zaal
    Geweest

1 + 1 GRATIS actie:

Soms is een voorstelling zo straf, dat je het met zo veel mogelijk mensen wil delen. Dus, je leest het goed: voor deze voorstelling mag je per gekocht ticket 1 iemand extra meebrengen. Met ander woorden: koop je 1 ticket, dan mag je 1 iemand extra meebrengen op de avond van de voorstelling. Koop je er 2, dan mag je 2 mensen meebrengen enzoverder.

Kocht je reeds tickets, dan geldt deze actie ook

PRAKTISCH: Kom tijdig naar cc De Schakel. Meld je aan de balie en krijg per gekocht kaartje, 1 ticket gratis.

--

Wie In Between Spaces tijdens Kerekewere 2018 zag, weet dat Collectief Elan(d) (Katrijn De Cooman, Chloé Geers en Jitse Huysmans ) scoort met hun visuele performances. Voor hun tweede voorstelling Loving is Allowed mag je deelnemen aan een danstheaterfeest* waarin ze de zone aftasten tussen theater, dans en beeldende kunst. Het speelse collectief laat je met een koptelefoon op je hoofd 3 verschillende voorstellingen beleven, om op het einde van de rit een connectie te maken met mensen die je anders nooit zou ontmoeten. Voor Loving is Allowed werkt het trio samen met Fonkel, de organisatie die er met zijn Silent Disco’s in slaagt om waanzinnige feesten te organiseren zonder de nachtrust van de buren te storen.

* Feesten doen we rechtstaand en natuurlijk in de partytaal Engels.

Credits

Van en met: Katrijn De Cooman, Chloé Geers, Jitse Huysmans
Coach: Tom Rummens 
Techniek: Jannes Dierynck
Productie: LOD muziektheater
Coproductie: Kunstencentrum Vooruit Gent

Met de steun van De Vlaamse Overheid & Stad Gent - In samenwerking met Fonkel Silent Disco - Met dank aan Het Huis Utrecht, CC Brugge, Laika, Haider Lateef Al-Khafaji, Erik Pelicaen en al het meewerkend publiek tijdens de open repetities.