Cultuurcentrum De Schakel
Filip Naudts

Arnout Van den Bossche

Burn-out voor beginners
di 29 mrt 22 20:00 - 21:20
di 29 mrt 22
20:00 - 21:20
  • di 29 mrt 22
    20:00 - 21:20
    Schouwburg
    Geweest

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met  Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. 


Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met egoproblemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

in organisatie van

Rotary Kruishouten:

Onderdeel van:
Podium Te gast

Voor mensen met een burn-out, zo werd ons door een ervaringsdeskundige verzekerd, een ontspannende en bevrijdende ervaring.

De Standaard ★★★

Het belang van Burn-out comedy


Voor Arnout comedian werd, heeft hij meer dan tien jaar als ingenieur gewerkt voor verschillende bedrijven. Daar heeft hij gezien hoe absurde regeltjes en oneindige vergaderingen werknemers knettergek kunnen maken. In 2009 won Arnout Humo's Comedy Cup en daarna was hij jarenlang fulltime op tour metzijn zaalshow "De Relatiefluisteraar". Het succes van deze voorstelling leidde ertoe dat Arnout zelf een inzinking nabij was. Meer info hierover en over zijn nieuwe voorstelling die daaruit voortvloeide, vind je hier.

Sinds november 2016 trekt Arnout opnieuw door de Benelux met zijn kersverse zaalshow “Burn-out voor Beginners”. Een brandend actueel thema dat hij op een persoonlijke en subtiele manier aanpakt. Heel wat shows waren razendsnel uitverkocht.

Arnout: "Ik wil aantonen dat humor en zelfrelativering op het werk heel belangrijk zijn om het vol te houden. En het werkt, want na mijn try-out optredens komen mensen mij bedanken omdat ze nog eens goed hebben kunnen lachen met hun dagelijkse ellende op het werk."

Hou je niet van platte of schofferende humor maar heb je het liever verfijnd en subtiel, dan is deze voorstelling echt iets voor jou. Arnout Van den Bossche verrast met interactieve en herkenbare observatiehumor waaraan je samen met je vrienden en collega’s nog vaak zal terugdenken.

Credits

Tekst en spel: Arnout Van den Bossche 
Productie: 5to9 Management (Chris Verhaeghe)
Techniek: TheaTech
Creatieve input: Christophe Vandecaveye, Dimitri Desmyter, Toon Pauwels, Joost Van Hyfte en vele 
anderen.


Website: www.arnoutvandenbossche.be