Cultuurcentrum De Schakel
Jan Opdekamp

Sohnarr

Coral Dusk
I.k.v. RUIS presenteren we:
wo 21 sep 22 20:00 - 21:00
wo 21 sep 22
20:00 - 21:00
  • wo 21 sep 22
    20:00 - 21:00
    Schakelbox, Waregem
    Geweest

Sohnarr laat je meevoeren naar de onderkoelde elegantie van Agnes Obel, folktronica a la Múm en de filmische elegantie van Ólafur Arnalds.

 

Drie jaar geleden stapte Patricia Vanneste uit Balthazar, de band die ze samen met Jinte Deprez en Maarten Devoldere oprichtte. Nu treedt ze op het voorplan met haar soloproject Sohnarr en het debuutalbum Coral Dusk, gecomponeerd en deels opgenomen tijdens een lange reis door de herfstlandschappen van Zweden en Noorwegen. 

Gewapend met twee violen, een microfoon, een laptop, een midi-keyboard en een goed paar stapschoenen als bagage, wentelde ze zich in de imposante eenzaamheid van de adembenemende omgeving. Op zes weken tijd had ze de nummers klaar die nu samen Coral Dusk vormen. Voor liefhebbers van o.a. Johann Johannsson, Nils Frahm en Ólafur Arnalds. Fijn gezelschap dus!

Intense instrumentals en gelaagde songs waarin elke connectie met een ander mens even hulpeloos als hunkerend klinkt.

De Morgen

Oorspronkelijk stond Sohnarr in seizoen 21-22 op het programma. Door ziekte kon de voorstelling toen niet doorgaan. Vandaag krijg je eindelijk de kans om deze onwezenlijk mooie trip mee te maken als eerste show in onze nieuwe Schakelbox.

Credits