Cultuurcentrum De Schakel
Thomas Dhanens

Mich Walschaerts & Alano Gruarin

Danskny
Een funk-cabaret-soul-concert.
do 27 okt 22 20:00 - 21:10
do 27 okt 22
20:00 - 21:10
  • do 27 okt 22
    20:00 - 21:10
    Schakelbox, Waregem
    Geweest

Cabaret en funky muziek … vreemde combinatie, zeg je?

Niet als Kommil Foo-zanger en cabaretier Mich Walschaerts en de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium delen. 

Mich Walschaerts moeten we niet meer voorstellen. Met de dag wordt zijn muzikaal talent meer en meer gesmaakt. Niet voor niets eindigen de Kommil Foo-songs steeds in de bovenste regionen van De Lage Landen-lijst en andere jaaroverzichten! Mich zingt, praat, debiteert, danst en wordt hierin bijgestaan door de vette pianogrooves en kurkdroge beats van onze Italo-Belg Gruarin.

In Danskny gaan Mich en Alano een nieuwe uitdaging aan met funky, redelijk onweerstaanbare shit! Blijf daar in onze nieuwe vlakkevloerzaal maar eens op stilzitten.

/// EXTRA ///

Deze voorstelling kadert in het tiendaags gala voor ons jubileum. We voorzien een verrassende beleving bij onze bus voor aanvang van de voorstelling:  

19.15u /// Luistervinken bij interview met Mich Walschaerts

Opgelet: gevaar voor dansknie- en oorwurmvorming

Het Nieuwsblad ★★★
Thomas Dhanens

Pianist Jef Neve over Gruarin: ‘Voortspruitend uit zijn Italiaanse Belcanto roots, heeft Alano Gruarin als geen ander het aangeboren talent om een melodie tot zijn recht te laten komen. Zijn speelstijl is catchy, zonder afgezaagd te klinken en de emoties die hij in zijn muziek legt zijn oprecht en meeslepend. Er ligt hem een mooie toekomst te wachten.’

Credits

Zang en viool: Mich Walschaerts
Toetsen en zang: Alano Gruarin
Gitaar en zang: Wouter Souvereyns
Licht en geluid: Koen Bellens
Decor: Kris Van Oudenhove
Kostuums: Dorine Demuynck

www.michwalschaerts.be